Kom och åk skridskor med oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örnsköldsviks Konståkningsklubb

Isgala 2023

6-7 maj 2023


Lördag: En föreställning kl 15-17
Söndag: Två föreställningar kl 12.00-14.00 samt kl 15.30-17.30.
 
Årets tema 
Akt 1: Dumma mej 
Akt 2: Nature on ice
 
Konståkningsskolans barn ska vara på plats påklädda  i dräkter och med skridskor knyta 30 min innan föreställningens start
Vi samlas i konferenslokalen som ligger på entre plan om ni går förbi trappen i Hägglunds arena. Ni föräldrar ser till att barnen har kissat innan ni klär på dem i de dräkter de får låna av ÖKK och knyter deras skridskor, det går sedan bra att lämna dem. Vi är några föräldrar som hjälper barnen i omklädningsrummet. På grund av litet utrymme kan inte alla föräldrar befinna sig i omklädningsrummet. Finns det något barn som inte vill vara utan  sina föräldrar går det såklart bra att ni stannar.
 
Barnen åker in på isen vid ett tillfälle under akt 1 och vid två tillfällen under akt 2. De åker tillsammans i grupp och tränar in sina program under deras ordinarie träningstillfällen innan Isgalan.
 
Klädsel
I akt 1 deltar barnen i ett nummer, de kommer att få låna dräkter föreställande hundar. Under dräkten vill vi att barnen har egna vita byxor/tights och vit långärmad tröja. Har ni inget utan tryck går det bra att vända plagget ut och in.
 
I akt  2 deltar barnen i två nummer, de kommer att få låna dräkter föreställande snögubbar. Under dräkterna vill vi att barnen har egna vita tights och vit långärmad tröja.
I andra numret kommer de att vara utklädda till flugsvamp till dessa dräkter vill vi att barnen har egna vita byxor/tights och vit långärmad tröja.
 
Dräkterna är anpassade för att passa utanpå hjälmen.
Dräkter finns på plats i lokalen vid isgalan.
Glöm inte egna skridskor och hjälm
 
Det brukar vara spännande och fnittrigt i omklädningsrummet, nämn gärna för era barn innan Isgalan att när den stora dörren till arenan öppnas måste alla vara tysta, annars hörs alla ljud från omklädningsrummet ut i ishallen när det är tyst där.
 
Vi hoppas att alla barn i konståkningsskolan kommer att få en rolig och spännande isgalehelg!
 
/ÖKK 
 
Anmäl dig till skridsko & konståkningsskolan!
Stötta oss Genom köp du gör online!
Våra sponsorer
Följ ÖKK på Instagram!
Gilla ÖKK på Facebook!