Kom och åk skridskor med oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örnsköldsviks Konståkningsklubb
Skridskoskolan

Information isgalan 2023

Isgalan 2023 är den 6-7/5, helgen v 18.


Lördag: En föreställning kl 15-17
Söndag: Två föreställningar kl 12.00-14.00 samt kl 15.30-17.30..
 
Årets tema
Akt 1: Dumma mej
Akt 2: Nature on ice.
 
Skridskoskolans barn ska vara på plats påklädde i dräkter och med skridskor knyta 30 min innan föreställningens start
Vi samlas i konferenslokalen som ligger på entre plan om ni går förbi trappen. Ni föräldrar ser till att barnen har kissat innan ni klär på dem i de dräkter de får låna av ÖKK (Dräkter finns på plats i rummet) och knyter deras skridskor. Vi är några föräldrar  till de äldre åkarna som hjälper barnen i omklädningsrummet och talar om när de ska ut på isen. 
 
Barnen åker in på isen vid två tillfällen under akt 1. De åker alla tillsammans med sina tränare och vinkar till publiken. Under tiden de måste vänta i omklädningsrummet  ordnar vi papper och pennor att rita med.
 
Klädsel
Barnen kommer att få låna dräkter föreställande hundar och clowner. Under dräkten vill vi att barnen har egna vita byxor/tights och vit långärmad tröja. Har ni inget utan tryck går det bra att vända plagget ut och in.
 
Det brukar vara spännande och fnittrigt i omklädningsrummet, nämn gärna för era barn innan Isgalan att när den stora dörren till arenan öppnas måste alla vara tysta, annars hörs alla ljud från omklädningsrummet ut i ishallen när det är tyst där.
 
När akt 1 är slut får barnen sitta med er på läktaren och se akt 2.
 
Vi hoppas att alla barn i skridskoskolan kommer att få en rolig och spännande isgalehelg!
 
/ÖKK 
 
Anmäl dig till skridsko & konståkningsskolan!
Stötta oss Genom köp du gör online!
Våra sponsorer
Följ ÖKK på Instagram!
Gilla ÖKK på Facebook!